Despre Frapierra

Frapierra este consultantul care iti recomanda si iti livreaza bauturile potrivite evenimentului tau pentru ca tu sa te poti distra fara nicio grija.

CALCULEAZA BAUTURILE

Frapierra pentru

Orice petrecere

 

Bucura-te de petrecere.

De bauturi ne ocupam noi.

 
Stim cu totii ca un eveniment necesita multa atentie, organizare si planificare, implicand un anumit nivel de stres si neliniste. Sunt multe detalii de luat in calcul, multe decizii ce trebuiesc luate, unele contratimp.

Parte din organizarea unui eveniment o reprezinta desigur si asigurarea meniului de bauturi – alcoolice si non-alcoolice. Trebuie sa tii cont de numarul de persoane, de mancarea servita, de momentul in care se vor servi bauturile, de conditiile in care trebuie pastrate, de tipurile de bauturi si categoriile cele mai populare la momentul respectiv.

Frapierra este alegerea fireasca in orice situatie in care trebuie sa decizi care va fi meniul de bauturi pentru evenimentul tau. Frapierra are experienta necesara pentru a recomanda cantitatea necesara, tipul de bautura si produsul ce se potriveste cel mai bine evenimentului tau. Toate acestea pentru ca tu sa ai singura grija de a te simti bine la evenimentul pe care il organizezi.
 

Trebuie doar sa tii un toast.

De restul tinem cont noi.

 
Frapierra s-a nascut din dorinta de a garanta distractie si buna dispozitie celor care ne aleg prin eliminarea oricarei griji privind alegerea bauturilor, indiferent de tipul evenimentului organizat (nunta, majorat, bal, botez, petrecere privata).

Dedicam aceeasi atentie, concentrare si implicare fiecarui proiect, indiferent de dimensiunea evenimentului pe care il implica. Tinem cont de nevoile specifice ale evenimentului tau pentru a-ti oferi cele mai potrivite bauturi.

Frapierra adapteaza solutiile propuse in functie de preferintele tale si tipul evenimentului organizat, tinand cont in acelasi timp de experienta noastra. Pentru ca desi Frapierra este un brand tanar, este sustinut de cei peste 21 de ani de experienta ai firmei de distributie CUB.