Blogul bauturilor

Articole cu si despre bauturi, care sa te inspire si sa te ajute in alegerea meniului de bauturi pentru un eveniment cat mai reusit.

CALCULEAZA BAUTURILE

Frapierra pentru

Gusturi fine

 

07 Nov

Cantitatea de bauturi pentru nunta ta. Tot ce trebuie sa stii

Atunci cand planifici un eveniment important din viata ta, cum este ziua nuntii, ai o gramada de intrebari, necunoscute si griji. Pornesti de la aspecte precum locatia unde va avea loc evenimentul, alegerea unui fotograf si videograf, ca apoi sa continui cu detalii precum alegerea meniului de bauturi pentru eveniment.

In stabilirea meniului de bauturi, in functie de cat de multe cunostinte ai in domeniu, iti va veni mai usor, sau mai greu sa poti stabili cantitatea ideala. In primul rand pentru ca sunt o serie de factori de care trebuie sa tii cont pentru a te asigura ca fiecare invitat va gasi bautura pe gustul sau.
 

De ce trebuie sa tii cont in alegerea cantitatii de bauturi.

In alegerea cantitatii optime de bauturi pentru nunta ta, primul criteriu de care trebuie sa tii cont este numarul invitatilor. Pentru ca vei comanda mai multa bautura pentru o nunta de 2-300 de persoane si mai putina pentru una ce nu depaseste 150 de persoane.

In al doilea rand, meniul pe care il alegi trebuie sa fie destul de ofertant in asa fel incat fiecare dintre invitatii tai sa poate servi cu placere un pahar cu bautura pe care o prefera. Aici trebuie sa tii cont de faptul ca barbatii au gusturi diferite de femei, dar si ca printre cei aflati la nunta vor fi persoane ce nu vor putea servi alcool de exemplu (fie pentru ca sunt minori, fie din cauza unor restrictii de orice fel).

Ceea ce ne aduce la cel de-al treilea lucru de care trebuie sa tii cont: tipurile de bauturi. Trebuie sa ai un meniu variat, cu bauturi spirtoase (vodka, whisky, cognac, rom), vinuri (albe, rosii, rose, seci, demiseci, dulci sau demidulci), digestive (aperitive) si/sau lichioruri, bere, vinuri spumante, dar si energizante, sucuri si apa (minerala si plata).

Mancarea ce va fi servita trebuie sa fie si ea potrivita cu bautura pe care o alaturi felurilor de mancare. Expertii spun ca o bautura buna da savoare oricarui fel de mancare, insa exista anumite bauturi ce completeaza anumite feluri de mancare.

Nu in ultimul rand, sezonul in care are loc nunta este un alt criteriu de care este nevoie sa tii cont, pentru ca acest lucru poate influenta tipurile de bauturi care se consuma.
 

 

Care sunt optiunile tale pentru achizitionarea cantitatilor de bautura.

O prima optiune pe care o ai in asigurarea cantitatii de bauturi optime pentru nunta ta este sa te ocupi personal. Asta implica sa te documentezi cat se poate de bine in ceea ce priveste toate aspectele mentionate mai sus, sa te plimbi prin magazine, sa fii cu ochii pe oferte, apoi sa achizitionezi cantitatile de bautura respective si sa te asiguri ca sunt depozitate si apoi transportate la local in ziua nuntii tale sau cu cel mult o zi inainte (nici restaurantele nu pot depozita pe perioade lungi cantitati mari de bauturi, pentru ca au evenimente pe tot parcursul anului).

A doua optiune este de a apela la un furnizor specializat, care te poate consilia in ceea ce priveste cantitatea si tipurile de bautura recomandate, care iti poate oferi preturi mai mici (fiind distribuitor al brandurilor respective poate negocia alte preturi), care iti va livra intreaga cantitate la locatia nuntii tale (scapi astfel de stresul transportului si al depozitarii) si mai mult, care iti va permite sa platesti cat consumi, pentru ca vei putea returna sticlele neincepute.
 

Uita de grija bauturilor pentru nunta ta. Alege Frapierra.

Frapierra este consultantul care te poate consilia in alegerea meniului de bauturi optim pentru orice eveniment, care iti ofera o gama de peste 500 de produse la preturi de distribuitor, iti asigura livrarea intregii cantitati de bauturi la locatia unde are loc evenimentul tau, dar si posibilitatea de a returna toate sticlele ce nu au fost incepute.

Frapierra iti poate recomanda cantitatea necesara, tipul de bautura si produsul ce se potriveste cel mai bine nuntii tale. Totul pentru ca tu sa te poti bucura de o zi speciala cum este ziua nuntii tale, unica in viata.