Blogul bauturilor

Articole cu si despre bauturi, care sa te inspire si sa te ajute in alegerea meniului de bauturi pentru un eveniment cat mai reusit.

CALCULEAZA BAUTURILE

Frapierra pentru

Gusturi fine

 

01 Oct

Alege din gama Frapierra produsele ce se potrivesc evenimentului tau

Frapierra inspira fiecare petrecere si da startul oricarui party!

Orice petrecere implica si un anumit nivel de stres, o pregatire anterioara, multe detalii de luat in calcul. Stim cat poate fi de solicitant pentru tine, de aceea putem sa te eliberam de una dintre aceste griji: meniul de bauturi.

 

Iti oferim consultanta pentru stabilirea meniului de bauturi, o gama completa de bauturi alcoolice si non-alcoolice la pret de distribuitor, livrarea integrala a bauturilor la evenimentul tau si buy-back garantat!

Pentru orice tip de eveniment, Frapierra te ajuta sa alegi un meniu de bauturi personalizat tipului de eveniment, astfel incat tu sa te bucuri din plin, fara griji, de evenimentul din viata ta.

Pentru ca fiecare dintre invitatii tai sa poata servi bautura pe care o prefera, pentru ca evenimentul tau sa aiba un meniu de bauturi complet, indiferent de sezonul in care are loc, iti oferim o gama variata de bauturi.

Whisky

Servit cu gheata sau la temperatura camerei, whisky-ul trebuie gustat si savurat in tihna. Alege-l pe cel care se potriveste evenimentului tau din gama oferita de Frapierra.

Vin

Vinul este mai mult decat o simpla bautura. Este o stare de spirit, produsul unei culturi, amprenta unei personalitaţi, a unui spaţiu geografic sau a unei istorii. Frapierra a selectat pentru tine si invitatii tai cele mai fine sortimente de vinuri autohtone.

Tequila

Puţine lucruri ii reprezinta pe mexicani şi cultura lor mai bine decat tequila. O bautura pe care o ştie o lume intreaga, dar pe care foarte puţini o cunosc cu adevarat. Lasa invitatii tai sa o savureze, alegand dintre sortimentele oferite de Frapierra.

Vodka

Se spune ca vodka este cea mai populara bautura alcoolica din lume, avand – istorie pe cat de lunga, pe atat de uimitoare. Frapierra iti ofera mai multe sortimente de vodka, din care sa poti alege.

Vermut

Vermutul este o bautura aperitiva, pe baza de vin, ce trebuie servit, dupa cum spune si descrierea sa, inainte de masa. Alege un vermut alb, rosu sau sec din gama oferita de Frapierra.

Cognac/ Brandy

Cognacul este un digestiv, ce trebuie servit cu inghitituri mici, pentru a-i savura aroma si parfumul. Frapierra iti ofera o gama variata de cognac pentru invitatii tai.

Digestive si lichioruri

Pe langa sentimentul de buna dispozitie pe care il induc, bauturile digestive ajuta organismul sa digere mult mai usor alimentele consumate. Alege-le si tu pe cele ce vor fi pe gustul invitatilor tai.

Rom

In timp ce romul alb este folosit pentru o serie de cocktailuri, cele Dark Label sau Premium nu se amesteca, servindu-se doar cu un cub de gheata. Alege sa ai si tu in meniu aceasta bautura pentru invitatii tai.

Gin

Nascut in Olanda, ginul este bautura ce sta la baza celor mai multe cocktailuri clasice, comparativ cu orice alta bautura spirtoasa. Frapierra a ales pentru tine cele mai populare ginuri, pentru a le oferi invitatilor tai.

Sampanie

Sampania este servita aproape la orice eveniment, apreciindu-se gustul dulce si efervescenta caracteristica unei bauturi fine. Frapierra a selectat pentru tine sortimente premium si sortimente autohtone.

Energizante si ingrediente bar

Servite in combinatie cu bauturile alcoolice sau separat, energizantele vor reusi sa aduca un plus de vitalitate invitatilor tai. Frapierra iti asigura meniul complet de bauturi, de aceea a adaugat portofoliului sau si ingrediente pe care barmanul le va folosi pentru a prepara diferitele bauturi pentru evenimentul tau. Alege din sortimentele oferite de Frapierra pe cele ce se potrivesc evenimentului tau.

Bere

Berea este una dintre cele mai vechi bauturi de pe Pamant, cea mai veche reteta fiind scrisa pe placi in urma cu 5000 de ani. Alege sa-ti destinzi invitatii cu cele mai noi retete de bere alegand dintre sortimentele oferite de Frapierra.

Sucuri

Mereu trebuie sa tii cont si de invitatii ce sunt prea mici pentru a putea savura o bautura alcoolica, sau la cei ce pur si simplu prefera o bautura fara alcool. Alege din sortimentele de sucuri naturale sau carbogazoase pe care ti le ofera Frapierra.

Apa minerala si plata

Fie ca sunt folosite in combinatie cu un vin bun sau simple pentru a potoli setea, apa minerala si plata nu trebuie sa lipseasca de la niciun eveniment. Frapierra a selectat pentru tine cele mai bune sortimente.